vastaanotot

Etusivu » vastaanotot

Etsitkö hammasteknikkoa, jolla teettäisi uudet hammasproteesit?

Vanhempi pariskunta etsii tietoa siitä missä teettäisi hammasproteesit Marko Rosendahl Salo Lieto Paimio
Mistä saisimme uudet hammasproteesit?

Erikoishammasteknikko Marko Rosendahl tekee sinulle hammasproteesit omalla asuinpaikkakunnallasi Salossa, Paimiossa ja Liedossa.

Voit itse vapaasti valita mihin vastaanotolle haluat tulla. Jokaisen vastaanoton edessä meillä on vapaita pysäköintipaikkoja ja pääsy sisälle onnistuu esteettömästi.

Ajan varaaminen onnistuu joko soittamalla 02 7337737 tai varaamalla ajan sähköisestä ajanvarauksesta.

Vastaanottomme Salossa

Hammasproteesit voit teettää Salossa tässä keltaisessa rakennuksessa Helsingintien ja Rummunlyöjän kadun risteyksessä. Ikkunassa lukee isolla sinisellä tekstillä erikoishammastkenikko Marko Rosendahl.
Hammasproteesit voit teettää Salossa osoitteessa Helsingintie 4

Vastaanottomme Salon keskustassa,  Helsingintie 4:ssä palvelee uuden hammasproteesin tarpeessa olevia asiakkaita kaikkialta Salosta; Halikosta, Perniöstä, Muurlasta, Kuusjoelta, Perttelistä, Kiikalasta, Suomusjärveltä ja Särkisalosta.

Meidät on helppo löytää Salon keskustasta,  Helsingitie 4:stä isojen sinisten ikkunatekstien ohjaama, joissa lukee Erikoishammasteknikko Marko Rosendahl. Vastaanotto on Helsingintien ja Rummulyöjäntie risteyksessä, vain 80 metriä Salon kauppatorilta.

Lue lisää Erikoishammasteknikko Marko Rosendahlin palveluista Salossa

Vastaanottomme Liedossa

Hammasproteesin voit teettää tässä vaalessa rakennuksessa Hyvättyläntie 10 A 11. Seinässä lukee isoilla sinisillä kirjaimilla Erikoishammasteknikko Marko Rosendahl Lieto
Hammasproteesin voit teettää Liedossa osoitteessa Hyvättyläntie 10 A 11

Vastaanottomme Liedon keskustassa osoitteessa Hyvättyläntie 10 A 11 palvelee hammasproteesin tarpeessa olevia asiakkaita Liedossa, Liedon asemalla, Ilmarisissa, Aurassa, Paattisilla sekä Tarvasjoella.  Liedon vastaanottomme palvelee myös asiakkaita Turusta, Kaarinasta ja Raisiosta.

Meidät on helppo löytää Liedosta Hyvättyläntien ja Kuntoilijanlenkin risteyksestä. Kun tulet risteykseen, niin löydät meidät isojen sinisten ikkunatekstien ohjaamana, joissa lukee ERIKOISHAMMASTEKNIKKO Marko Rosendahl.

Lue lisää Erikoishammasteknikko Marko Rosendahlin palveluista Liedossa

Vastaanottomme Paimiossa

Hammasproteesin voit teettää tässä keltaisessa rakennuksessa Vistantie 24 joissa sijaitsee myös Vistamatkat, Paimion taksiasema sekä Euronics
Hammasproteesin voit teettää Paimiossa osoitteessa Vistantie 24

Erikoishammasteknikon vastaanottomme Paimion keskustassa löytyy Vistantie 24:stä ja palvelee hammasproteesin tarpeessa olevia asiakkaita Paimion seutukunnassa ja Sauvossa. Meidät on helppo löytää Ylä-Vistalta isosta keltaisesta rakennuksesta, jossa toimii myös Vistamatkat, Paimion taksiasema ja Euronics.

Vastaanotto Vistamatkojen ja Paimion taksiaseman välisessä syvennyksessä. Sieltä löydät meidät isojen sinisten ikkunatekstien ohjaamana, joissa lukee Erikoishammasteknikko Marko Rosendahl.

Lue lisää Erikoishammasteknikko Marko Rosendahlin palveluista Paimiossa

Sinua hoitaa EHT Marko Rosendahl

Marko_[passikuva]_150

Erikoishammasteknikko Marko Rosendahl on yli 30 vuoden ajan tehnyt asiakkailleen yksilöllisiä hammasproteeseja ja pitänyt niistä huolen pohjaamalla ja korjaamalla niitä koko niiden elinkaaren ajan. Tarvitsetko apua hammasproteesien kanssa?

Soita Markolle ja varaa aika käyntiin vastaanotolla

Hammasproteesit

OTA YHTEYTTÄ

Kysyttävää?

Scroll to Top