TERVETULOA ENSIKÄYNNILLE

Katso video

Usein tarve ensimmäiseen käyntiin syntyy silloin kun hampaita on menetetty ja syöminen on vaikeaa.

Silloin minulle soitetaankin ja kysytään -

"Hei Marko, mulla on nyt sellainen tilanne että hammaslääkäri suosittelee viimeisten omien hampaiden poistamista ja niiden tilalle pitäisi saada uudet hampaat.

Mitä nyt tehdään?"

Tutustuminen

Ensimmäisellä käyntikerralla tutustumme toisiimme ja kerrot minulle mitä sinulle kuuluu ja millaisia odotuksia ja toiveita sinulla on hoitosi suhteen. Sen jälkeen tarkistan suusi ja limakalvojen sen hetkisen tilanteen.

Hoitosuunnitelman laadinta

Suun tarkistuksen jälkeen käymme läpi tarkasti eri hoitovaihtoehdot. Sinun ei tarvitse siltä seisomalta tehdä hankintapäätöstä, vaan saat miettiä  rauhassa ilman paineita. Hammasproteesit ovat tärkeä ja merkittävä asia elämässä, ja joskus niiden hankkimista haluaa miettiä yön yli.

Usein kuitenkin päätös ensimmäisten tai uusien hammasproteesien hankkimisesta on jo muhinut kauan mielessä, jolloin päätöksenteko on helppoa ja hoito voidaan aloittaa heti.

Kerro tarkasti ajatuksistasi hammasproteesien ulkonäön suhteen_erikoishammasteknikko_Marko_Rosendahl_Salo_Lieto_Paimio
Kerro Markolle ajatuksistasi hoidon suhteen

Hoito voidaan aloittaa haluttaessa heti - muottijäljennösten ottaminen

Kun päätös uusien hampaiden hankkimisesta on tehty, niin seuraavaksi otamme leuastasi muottijäljennöksen. Jäljennöksen avulla voimme aloittaa hammaproteesin pohjan valmistamisen.

Itse hammasproteesiin sovittamiseen, ulkonäön viimeistelyyn ja purennan säätämiseen menee kaiken kaikkiaan 4-5 käyntikertaa.

Käyntikertojen avulla varmistamme että käsityönä valmistetut yksilölliset tekohampaat sopivat täydellisesti suuhusi ja saat taas purentasi kuntoon.

"Voit tulla huoletta vastaanotolle vaikka pelottaisikin, sillä kaikki hammasproteesien valmistukseen ja sovittamiseen liittyvät toimenpiteet on täysin kivuttomia."

Saat hammasproteeseille 6 kk tyytyväisyys- ja huolenpitotakuun

"Me olemme yhdessä tässä asiassa ja tulen varmistamaan että olet tyytyväinen uusiin hampaisiisi."

Jos sinulla on jotain "outoja" tuntemuksia uusien hampaidesi kanssa, niin voit tulla näyttämään niitä ja me säädämme ne sinulle kohdalleen. Uusien proteesien hankinta sisältää 3 jälkitarkastuskertaa.

Saat hammasproteesityölle 6 kk tyytyväisyys- ja huolenpitotakuun_erikoishammasteknikko_Marko_Rosendahl_Salo_Lieto_Paimio
Saat 6 kk tyytyväisyys- ja huolenpitotakuun

Elämä hammasproteesien kanssa

Rouva hymyilee sydämen pohjasta ollessaan tyytyväinen uusiin hampaisiin_Eriskoishammasteknikko Marko Rosendahl_Salo_Paimio_Lieto
Hymysi pysyy kirkkaana ja rakastamiesi ruokien syöminen onnistuu, kun pidämme yhdessä uusista hampaistasi huolta

Jos olet hankkimassa ensimmäisiä tekohampaita, niin se voi pelottaa, kun ei oikein tiedä mitä on odotettavissa. Me kuljemme kanssasi, ja voin vakuuttaa että hyvin istuvien tekohampaiden kanssa elämä on paljon mukavampaa, sosiaaliset tilanteet ei ehkä pelota enää samalla tavalla kuin aikaisemmin ja syöminen sujuu hyvin.

Suusi pysyy terveenä, kun pidät hammasproteesin puhtaana ja tulet tarkistuttamaan ne vuoden välein.

Näin voit varata ajan vastaanotolle

Kun olet päättänyt tulla vastaanotolle, niin meillä on kynnys matalalla. Voit soittaa suoraan minulle numeroon 02 7337737.

Jos en pysty vastaamaan,  niin olen hoitotilanteessa. Soitan sinulle heti vapauduttuani.

Tervetuloa ensimmäiselle käynnille

Marko Rosendahl

Riskitön ensikäynti

Voit varata ajan ensimmäiseen tarkastukseen turvallisin mielin. Jos tarkastus ei johda toimenpiteisiin, niin tapaaminen on maksuton.

Tehostetut korona - toimenpiteet

Jos koet olevasi terve, niin voit tulla vastaanotolle. Noudatamme koronan torjuntaan tarkasti viranomaisohjeistuksia ja pidämme huolta vastaanoton hygienista tehostetusti

Vastaanotot katutasossa

Kaikkien vastaanottojemme sisäänkäynnit ovat katutasossa ja sisälle pääsee esteettömästi.

Hammasproteesit

Maksa osissa

Resursbank - rahoituksen avulla voit maksaa hammasproteesit haluamillasi kuukausierillä

Sijainnit lähellä sinua

Meillä on vastaanotot Salossa, Liedossa ja Paimiossa. Valitse sinulle sopivin.

Salon vastaantotto

Liedon vastaantotto

Paimion vastaantotto

Kysyttävää?

Scroll to Top